Ακούστε τα μηνύματα του οργανισμού

Ακούστε τα μηνύματα του οργανισμού

Ο οργανισμός μας πολλές φορές θέλοντας να μας κάνει να αντιληφθούμε προβλήματα που τυχόν να έχουμε μάς στέλνει κάποια «μηνύματα» τα οποία ίσως να μην μπορούμε να αναγνωρίσουμε αν δεν είμαστε σωστά ενημερωμένοι.


Ποια είναι όμως αυτά τα μηνύματα και που οφείλονται;

Κίτρινες κηλίδες γύρω από τους αγκώνες ή τα μάτια

Λέγονται ξανθελάσματα. Σύμφωνα με έρευνες οι άνθρωποι που τις έχουν διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο εμφράγματος στο μέλλον, περίπου 50% των περιπτώσεων σχετίζονται με τις υψηλές τιµές χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων.

Έντονη τριχοφυΐα

Η τριχοφυΐα σε σημεία του σώματος όπως: το στήθος, το πρόσωπο και η κοιλιά αποτελεί συχνά ένδειξη πολυκυστικών ωοθηκών. Συνήθως οφείλεται σε ορμονικές διαταραχές.

Τριχόπτωση

Συνήθως η τριχόπτωση οφείλεται σε στρες και άγχος. Είναι πολύ σημαντικό να προσέχουμε τη διατροφή μας προκειμένου να την καταπολεμήσουμε. Αν δεν δούμε κάποια αλλαγή μέσω της διατροφής, τότε θα πρέπει να απευθυνθούμε σε κάποιον δερματολόγο.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Φούσκωμα

Το φούσκωμα συνήθως στις γυναίκες έχει να κάνει με την έμμηνο ρύση. Ο τρόπος αντιμετώπισης του είναι να πίνουμε πολύ νερό μιας και βοηθάει στο να καθαρίσει ο οργανισμός μας. Πρέπει, επίσης, να μην καταναλώνουμε αλάτι διότι προκαλεί κατακράτηση υγρών. Αντιθέτως, θα πρέπει να καταναλώνουμε φυτικές ίνες και φρούτα.

Πρησμένα δάχτυλα

Όταν όλα τα δάχτυλα είναι πρησμένα οφείλεται στην κατακράτηση υγρών. Η κατακράτηση υγρών με τη σειρά της, μπορεί να οφείλεται είτε στην κακή διατροφή είτε σε κάποια ρευματικά νοσήματα.

Καλό είναι, λοιπόν, να βλέπουμε και να αναγνωρίζουμε τα μηνύματα που στέλνει ο οργανισμός μας, προκειμένου να αποφύγουμε διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις στο μέλλον.

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο άρθρο

  • Αναφορά

Αυτό είναι ένα πολύ καλό άρθρο. Είναι πολύ διδακτικό και χρήσιμο. Ευχαριστούμε για την αποστολή αυτή.

  • Αναφορά

great article

  • Αναφορά

Ευχαριστούμε για τις απλές και χρήσιμες συμβουλές.Πάντα πίστευα ότι κατα την διάρκρια της περιόδου ότι δεν έπρεπε να πίνω πολύ νερό για το "φουσκωμα" που ένιωθα... Τώρα μου το ανατρέψατε αυτόν τον "μύθο"!!! Συνεχίστε να μας δίνεται απλές χρήσιμες καθημερινές συμβουλές υγείας.

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω