Ακαταστασία ή ελευθερία

Ακαταστασία ή ελευθερία

Μήπως είναι ταυτόσημες κάποιες φορές αυτές οι δύο λέξεις; Σκεφτείτε το και θα κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.


Παθαίνετε υστερία με την καθαριότητα και την τακτοποίηση στο σπίτι; Οι φίλοι και η οικογένεια σας τρέμουν στην ιδέα ότι θα πρέπει να σας αντιμετωπίσουν αν γίνει κάποια ζημιά, αλλαγή ή παρατυπία; Η μανία και η υπερβολή δεν είναι ποτέ καλοί σύμβουλοι. Χαλαρώστε! Η νοικοκυροσύνη φαίνεται και δε χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν.

Κρατήστε το σπίτι καθαρό, χωρίς σκόνη και τα αλλεργιογόνα της από ακάρεα ή από τα κατοικίδια του σπιτιού γρήγορα και εύκολα με το Swiffer και αφήστε στο χώρο μία «ελευθερία». Τα μαξιλάρια στον καναπέ δεν χρειάζεται να είναι στοιχισμένα. Είναι εκεί για να κάνουν εσάς και τους καλεσμένους σας να νοιώθετε άνετα καθώς απολαμβάνετε μία συζήτηση, την αγαπημένη σας εκπομπή στην τηλεόραση ή ένα περιοδικό.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Είναι βασικό μεν να είναι πάντα τα κλειδιά σας και τα χρηστικά αντικείμενα στη θέση τους, ώστε να είστε έτοιμοι να φύγετε όταν βιάζεστε χωρίς να χρονοτριβείτε, ή να βρείτε τα κατάλληλα εργαλεία για το μαγείρεμα με «τυφλές» κινήσεις, αλλά τα διακοσμητικά μπορούν να αλλάζουν θέση, αν έτσι αποφασίσει κάποιος από την οικογένεια, κι ας μην συμφωνούμε απόλυτα πάντα. Στην τελική, αυτό είναι ένα μάθημα: δεν έγινε και τίποτα αν δεν έχουμε πάντα τον έλεγχο!

Δε χρειάζεται να αγχωνόμαστε τόσο για να πετύχουμε το τέλειο σπίτι. Μία μικρή δόση ακαταστασίας κάνει το χώρο πιο ζωντανό και κάνει τα παιδιά, το σύντροφό μας και τους επισκέπτες να νιώθουν πιο άνετα. Επιπλέον, ενισχύεται και η δημιουργικότητα των παιδιών, ενώ εσείς έχετε τη δυνατότητα να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε ουσιαστικά πράγματα. Αφήστε τον αέρα της ελευθερίας να φυσήξει στο σπίτι σας, να «μετακινήσει» πράγματα, να χαρίσει γέλια και παιχνίδια σε όλους και να κάνει τους πάντες να νοιώθουν άνετα και να θέλουν να βρεθούν ξανά σε αυτό το υπέροχο μέρος, όπου η λέξη καταπίεση δεν έχει καμία θέση.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα