7 συμβουλές για να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε.

7 συμβουλές για να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε.

Νιώθετε πως έχετε κολλήσει στα ίδια και τα ίδια; Η ρουτίνα σας έχει γίνει συνήθεια; Μερικές φορές όλοι χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια για να βγούμε από τη ρουτίνα και να δοκιμάσουμε καινούρια πράγματα.


Μία μικρή αλλαγή μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή σας! Διαβάστε μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να βρείτε την έμπνευση και το θάρρος για ένα νέο ξεκίνημα, μία καινούρια ασχολία, για κάτι διαφορετικό!

1. Βρείτε το κίνητρο

Αν αισθάνεστε κουρασμένες και στρεσαρισμένες, σκεφτείτε κάτι που σας αρέσει και σας διασκεδάζει. Μετά από λίγο, το μυαλό σας θα καθαρίσει και θα αναζωογονηθείτε.

2. Ομορφύνετε τη μέρα σας

Ακόμα και οι μικρές, οι «ασήμαντες» αλλαγές στη ζωή σας, μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Ένα καινούριο απορρυπαντικό πιάτων με νέο άρωμα, το καινούριο καλάθι για τα άπλυτα, το νέο σας χτένισμα!

3. Διασκεδάστε

Γράψτε μία λίστα με όλα τα πράγματα που σας αρέσει να κάνετε και οργανώστε το χρόνο σας ώστε να τα πραγματοποιείτε κάθε βδομάδα ή κάθε μήνα. Θα νιώσετε περισσότερη ζωντάνια και χαρά!

4. Βάλτε στόχους

Βάλτε φιλόδοξους στόχους στη ζωή σας, είτε πρόκειται για το σπίτι σας, είτε για την οικογένειά σας, την καριέρα σας ή τον εαυτό σας. Σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε και ποιες ικανότητες βοήθησαν κάποιους άλλους να πραγματοποιήσουν παρόμοιους στόχους. Καθορίστε τα διάφορα βήματα που χρειάζονται για να πετύχετε το στόχο σας.

5. Οργανώστε το χρόνο σας για την πραγματοποίηση του στόχου σας

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Φροντίστε κάθε βδομάδα να έχετε στη διάθεσή σας τον απαιτούμενο χρόνο για την πραγματοποίηση του στόχου σας. Έτσι θα μπορείτε να οργανώσετε και τον υπόλοιπο χρόνο σας.

6. Φανείτε δημιουργικές

Σκεφτείτε 10 ιδέες, αντί 5 ή 6. Μπορεί κάποιες να είναι καλύτερες ή χειρότερες από τις άλλες, αλλά με αυτόν τρόπο ανοίγετε το μυαλό σας και εμφανίζονται μπροστά σας νέες οπτικές και προοπτικές.

7. Αξιολογήστε τα αποτελέσματά σας

Αξιολογείτε πάντα τα αποτελέσματά σας σε σχέση με προηγούμενα δικά σας, αντί να τα συγκρίνετε με άλλων. Και πάντα να κρατάτε σημειώσεις για την πρόοδο που κάνετε. Για παράδειγμα, κρατήστε ημερολόγιο, κολλήστε χαρτάκια με σημειώσεις πάνω στο γραφείο σας ή στο ψυγείο.

Και

Μην αναβάλετε τις βαρετές δουλειές. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να καθυστερείτε και να μην βρίσκετε την ενέργεια και το κίνητρο για κάτι καινούριο. Κάντε όλες τις δουλειές που «πρέπει» στην αρχή της βδομάδας, έτσι ώστε να έχετε το χρόνο, την ευχαρίστηση και την ενέργεια να ασχοληθείτε με αυτά που θέλετε.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω