6 πολύτιμες συμβουλές για σωστό βούρτσισμα των δοντιών σας

6 πολύτιμες συμβουλές για σωστό βούρτσισμα των δοντιών σας!

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και ανακαλύψτε ότι το σωστό βούρτσισμα δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!


1. Μην χρησιμοποιείτε πολύ σκληρή οδοντόβουρτσα. Ίσως παρασύρεστε νομίζοντας ότι θα «τρίψει» και θα απομακρύνει την πλάκα σωστότερα. Αντιθέτως, είναι πιθανότερο να πληγώσετε τα ούλα σας και να προκαλέσετε ζημιά παρά καλό στην οδοντοστοιχία σας.

2. Αλλάζετε συχνά οδοντόβουρτσα. Οι τρεις μήνες είναι το μεγαλύτερο διάστημα που μπορείτε να κρατήσετε μία οδοντόβουρτσα –απλή ή ανταλλακτική κεφαλή- κι αυτό γιατί από εκει και πέρα δεν είναι πλέον αποτελεσματική στην απομάκρυνση της πλάκας. Αν οι τρίχες της αλλοιώνουν το σχήμα τους νωρίτερα, τότε θα πρέπει να την αντικαταστήσετε πιο γρήγορα.

3.Μη βουρτσίζετε τα δόντια σας με δύναμη. Το μυστικό βρίσκεται στη σωστή φορά της βούρτσας σε σχέση με τα δόντια, όχι στο πόση δύναμη βάζετε. Μπορεί να τα νιώθετε πιο καθαρά μεν, αλλά ουσιαστικά καταστρέφετε τα ούλα και το σμάλτο.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

4. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα δόντια έχουν 3 πλευρές που μπορούν να καθαριστούν με την οδοντόβουρτσα: την εξωτερική πλευρά των δοντιών (αυτή προς τα μάγουλα), την μασητική πλευρά των δοντιών (την πλευρά που μασάμε) και την εσωτερική πλευρά των δοντιών (προς τον ουρανίσκο). Βεβαιωθείτε ότι βουρτσίζετε και τις 3 πλευρές των δοντιών.

5. Χρησιμοποιήστε την κατάλληλη οδοντόκρεμα ή καλύτερα μία οδοντόκρεμα που είναι ισχυρή σαν 5 εξειδικευμένες οδοντόκρεμες σε 1! Η Oral-B Pro-Expert είναι η πρώτη «έξυπνη» οδοντόκρεμα χάρη στο μοναδικό σύμπλεγμα Stannous Fluoride, το οποίο διασπάται μέσα στο στόμα και απελευθερώνει εξειδικευμένους παράγοντες ανάλογα με τα συγκεκριμένα προβλήματα που εντοπίζει σε κάθε στόμα.

6. Ξεπλένετε καλά την οδοντόβουρτσα. Μην περνάτε απλά την οδοντόβουρτσα κάτω από το τρεχούμενο νερό. Δεν αρκεί. Ξεπλύνετέ την σχολαστικά απομακρύνοντας τυχόν υπολείμματα οδοντόκρεμας που έχουν παγιδευτεί στις τρίχες της και φυσικά τα βακτήρια που μόλις βγάλατε από την στοματική σας κοιλότητα. 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα