Συμβουλές

5 Συμβουλές για όνειρα γλυκά.

Αν είστε πολυάσχολη μαμά, γνωρίζετε ότι ένας καλός βραδινός ύπνος είναι απαραίτητος για να ξεκουράσετε το σώμα και το μυαλό σας. Στη συνέχεια θα βρείτε κάποιες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κοιμάστε σαν πουλάκι.


1. Ξέρατε ότι...

...αν κοιμάστε λιγότερες ώρες από τις ενδεδειγμένες, θα είστε περισσότερο οξύθυμη και θα εκνευρίζεστε ευκολότερα, όταν αντιμετωπίζετε αγχώδεις καταστάσεις; Αντίθετα, μετά από έναν καλό βραδινό ύπνο θα είστε πιο ήρεμη.

2. Ξέρατε ότι...

...αν δεν κοιμάστε επαρκώς, θα δυσκολεύεστε στην εκτέλεση ορισμένων εργασιών; Επιπλέον, θα έχετε δυσκολία συγκέντρωσης, κάτι που μεταξύ άλλων μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα της δουλειάς σας.

3. Ξέρατε ότι...

...η έλλειψη ύπνου αυξάνει την επιθυμία για κατανάλωση τροφής; Αυτό οφείλεται στην άνοδο των επιπέδων της γκρελίνης, ορμόνης που ρυθμίζει την όρεξη, με αποτέλεσμα να επιλέγετε τροφές με περισσότερες θερμίδες. 

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

4. Ξέρατε ότι...

...η αϋπνία μπορεί επίσης να μειώσει την σεξουαλική επιθυμία; Η αλήθεια είναι ότι η απώλεια ύπνου αυξάνει τα επίπεδα της κορτιζόλης (ορμόνη του στρες) και μειώνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης στον οργανισμό.

5. Ξέρατε ότι...

 ...αν δεν κοιμάστε τουλάχιστον επτά ώρες την ημέρα, έχετε τρεις φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να εμφανίσετε προβλήματα δυσκοιλιότητας;

 

 

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω