Τι θα λέγατε για ένα μάθημα Zumba για τη Γιορτή της Μητέρας;

Τι θα λέγατε για ένα μάθημα Zumba για τη Γιορτή της Μητέρας;

Οι νέες μαμάδες χρειάζονται κάποια δραστηριότητα, έναν τρόπο για να χαλαρώσουν, να διασκεδάσουν και να αλλάξουν διάθεση μετά από μία κουραστική μέρα. Δοκιμάστε τη Zumba – ίσως σας αρέσει. Δείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα αυτού του σχετικά καινούργιου είδους γυμναστικής που είναι μίγμα ασκήσεων fitness και ρυθμών Latin!


H Zumba σας ταιριάζει αν ...

Ψάχνετε για μία αθλητική δραστηριότητα για όλο το σώμα
Μία ώρα εντατικής Zumba ξεκινάει με προθέρμανση ώστε να προετοιμαστεί το σώμα σας και να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς.  Το κυρίως μάθημα βασίζεται στην εναλλαγή φάσεων με γρήγορο ρυθμό και φάσεων με πιο ήπιο ρυθμό για επαναφορά. Στο τέλος, υπάρχει μία περίοδος χαλάρωσης με μουσική, για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας μετά από την προσπάθεια. Με λίγα λόγια, μοιάζει με την συνηθισμένη μέρα μιας μαμάς!

Θέλετε να χάσετε κάποια κιλά…
Η Zumba είναι εξαιρετική αερόβια άσκηση. Το μάθημα είναι ένα μίγμα από αργούς και γρήγορους ρυθμούς, ασκήσεις αντοχής και κινήσεις από λατινοαμερικάνικους χορούς. Με λίγα λόγια, είναι το σωστό μίγμα για να τονώσετε το σώμα σας και να κάψετε τις περιττές θερμίδες - μεταξύ 500 και 800 ανάλογα με το επίπεδο και τη φυσική σας κατάσταση.  Είναι η τέλεια άσκηση αν σας έμειναν λίγα παραπανίσια κιλά από την τελευταία σας εγκυμοσύνη!

Θέλετε άθλημα που να σας ψυχαγωγεί
Η ιδέα πίσω από τη Zumba είναι να περνάτε καλά χωρίς κόπο! Το ομαδικό πνεύμα και οι παθιασμένοι ρυθμοί σας κάνουν να αφεθείτε διασκεδάζοντας και να εκτονωθείτε. Πείτε αντίο στις βαρετές επαναλήψεις και υποδεχθείτε τη διασκέδαση. Ό,τι πρέπει για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας μετά από μια γεμάτη μέρα, έτσι ώστε να μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με τα καμάρια σας στο σπίτι!


H Zumba δεν σας ταιριάζει αν ...

Δεν σας αρέσουν οι λατινοαμερικάνικοι ρυθμοί
Ο Beto Perez, χορογράφος της Shakira, δημιούργησε τη Zumba όταν ήταν δάσκαλος γυμναστικής στην πόλη Cali, στην πατρίδα του, την Κολομβία. Μία μέρα είχε ξεχάσει να πάρει μαζί του τη συνηθισμένη μουσική για τα μαθήματα αεροβικής γυμναστικής. Για να λύσει το πρόβλημα, αυτοσχεδίασε χρησιμοποιώντας τη μουσική που είχε μαζί του: Cumbia, Salsa, Merengue, Samba, Flamenco, Chachacha ή Reggaeton! Από αυτόν τον αυτοσχεδιασμό γεννήθηκε η Zumba, ένα πάντρεμα των βημάτων χορών Λάτιν και κινήσεων γυμναστικής που ενθουσίασε όσους απολαμβάνουν την έντονη γυμναστική σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα - όχι όμως εκείνες τις μητέρες που αποζητούν την ησυχία και την ηρεμία!

Σας δυσκολεύει ακόμα κι η Σουηδική γυμναστική
Δεν είμαστε όλες φτιαγμένες για τη Zumba. Πράγματι, πρέπει να είσαστε ήδη πολύ καλή στο χορό και να έχετε αρκετές αντοχές, αφού οι εναλλαγές του ρυθμού είναι πολλές και χωρίς αρκετό χρόνο ενδιάμεσα. Καλύτερα να μην το τολμήσετε αν είσαστε αργοκίνητες ή αρχάριες! Εάν αποκτήσατε παιδί πρόσφατα καλύτερα να περιμένετε λίγους μήνες προτού ξεκινήσετε μια τέτοιου τύπου δραστηριότητα.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία