Συνδυάστε διακοπές και άθληση στο χιόνι και περάστε υπέροχα!

Συνδυάστε διακοπές και άθληση στο χιόνι και περάστε υπέροχα!

Ο χειμώνας είναι εδώ! Τα χιονοδρομικά κέντρα έχουν αρχίσει να γεμίζουν με τουρίστες που θέλουν απλά να παίξουν στο χιόνι αλλά και με ανθρώπους που αγαπούν τα χειμερινά σπορ. Μπορεί το σκι και το snowboard να ακούγονται δύσκολα αλλά δεν είναι.


Το σκι, βέβαια, είναι ένα τεχνικό σπορ αρκετά δυσκολότερο από το snowboard. Μπορεί στην αρχή να πέφτετε περισσότερες φορές κάνοντας σκι, αλλά περνώντας το πρώτο επίπεδο θα διαπιστώσετε ότι θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αν πάλι δεν σας αρέσουν οι πίστες, προτιμήστε το snowboard που σας επιτρέπει να πάτε παντού, ακόμη και σε σημεία χιονοδρομικών κέντρων όπου το χιόνι είναι απάτητο.

Αν θεωρείτε ότι σκι και το snowboard ακριβά χόμπι, αναθεωρήστε! Δε χρειάζεται να δώσετε μια περιουσία για να αγοράσετε εξοπλισμό. Μπορείτε απλά να νοικιάσετε εξοπλισμό στα χιονοδρομικά κέντρα ή να βρείτε πρακτορεία που διοργανώνουν εκδρομές σε χιονοδρομικά κέντρα περιλαμβάνοντας στην τιμή τους και τον εξοπλισμό.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Σίγουρα και στα δύο αθλήματα πρέπει να δίνετε βάση στην ασφάλεια τη δική σας και των παιδιών σας έτσι ώστε να μην έχετε ατυχήματα. Τα χειμερινά σπορ είναι πιο εύκολα για τα παιδιά γιατί έχουν πιο χαμηλό κέντρο βάρους. Παρ' όλα αυτά, κρατήστε τα κοντά σας και μην απομακρύνεστε.


Αν σας αρέσουν τα χειμερινά σπορ είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να παραμείνετε fit ακόμη και τα σαββατοκύριακα σας.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Αν σας αρέσουν τα χειμερινά σπορ είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να παραμείνετε fit ακόμη και τα σαββατοκύριακα σας.

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω