Καλλίγραμμα πόδια με 5 μόνο κινήσεις!

Καλλίγραμμα πόδια με 5 μόνο κινήσεις!

Ακολουθήστε τις οδηγίες μας και δείτε τα πόδια σας να «μεταμορφώνονται» μέρα με τη μέρα! Συγκεντρώστε την προσοχή σας στα πόδια σας και κάντε 2 σετ των 12 επαναλήψεων για κάθε μια από αυτές τις κινήσεις.


Μια άλλη επιλογή είναι να κάνετε 2 σετ των 12 επαναλήψεων μίας μόνο κίνησης και να τη συνδυάσετε με άλλες ασκήσεις. (Δείτε τις ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά, γυμνασμένα μπράτσα και σφιχτούς γλουτούς).

Για καλλίγραμμες γάμπες και αδύνατους αστραγάλους


Σταθείτε στην άκρη ενός step με τις δύο φτέρνες να κρέμονται ελαφρά από την άκρη (εάν δεν έχετε step  πραγματοποιήστε την άσκηση σε ένα σκαλί).

Σηκώστε το ένα πόδι από το step έτσι ώστε να ισορροπήσετε στο άλλο πόδι και, χρησιμοποιώντας τους μυς της γάμπας σας, ανεβείτε στις μύτες των ποδιών σας και μετά κατεβείτε πάλι.

Κάντε ένα σετ σε αυτήν την πλευρά, μετά αλλάξτε πόδι και επαναλάβετε.

Δυνατοί τετρακέφαλοι = γυμνασμένοι μηροί


Σταθείτε με την πλάτη στον τοίχο και με τα πόδια σας ανοιχτά στο άνοιγμα των γοφών σας.

Κρατώντας την πλάτη σας στον τοίχο, γλιστρήστε προς τα κάτω μέχρι οι μηροί σας να βρεθούν σε παράλληλη θέση με το πάτωμα και τα γόνατά σας να είναι σε μία ευθεία με τα δάκτυλα των ποδιών σας.

Χωρίς να αφήσετε τους γλουτούς σας να κατέβουν πιο χαμηλά, κρατήστε τη θέση αυτή για 1 λεπτό. Στο δεύτερο σετ κρατήστε τη θέση αυτή για 90 δευτερόλεπτα.

Για μηρούς και γάμπες

Ξεκινήστε από τη θέση εκκίνησης ενός δρομέα.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Με αργό ρυθμό σφίξτε τους κοιλιακούς σας και αλλάξτε πόδια, έτσι ώστε το πόδι που ήταν τεντωμένο πίσω να έρθει στο θώρακά σας και το λυγισμένο πόδι να τεντώσει.

Όταν μπείτε στο ρυθμό, αυξήστε την ταχύτητα και συνεχίστε για 30 δευτερόλεπτα. Για το δεύτερο σετ, κάντε την άσκηση για 45 δευτερόλεπτα.


Για το εσωτερικό του μηρού


Τοποθετήστε μία μπάλα ποδοσφαίρου ή βόλεϊ ανάμεσα στα γόνατά σας και σε αργή κίνηση κάντε βαθύ κάθισμα προσέχοντας να μην γέρνετε μπροστά.

Κρατώντας ίσια την πλάτη σας και ρουφώντας τον αφαλό σας προς την σπονδυλική στήλη, πιέστε τη μπάλα ανάμεσα στα γόνατά σας.

Ανεβείτε στην αρχική θέση και επαναλάβετε.

Για μακριά και λεπτά πόδια

Σταθείτε όρθιες με τα πόδια σας ανοιχτά στο άνοιγμα των γοφών σας και με το δεξί σας πόδι κάντε ένα μεγάλο βήμα πίσω σε θέση προβολής.

Κρατήστε τη θέση αυτή και σηκώστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας (βεβαιωθείτε ότι οι ώμοι σας είναι χαλαροί).

Σκύψτε λίγο προς τα εμπρός και σηκώστε αργά το δεξί πόδι σας από το έδαφος ώστε να σχηματίζεται μία ευθεία γραμμή από τα δάκτυλα των χεριών σας μέχρι τα δάκτυλα των ποδιών σας.

Τεντώστε τις μύτες του ποδιού σας, σφίξτε τους μυς σας και κρατηθείτε έτσι όσο πιο πολύ μπορείτε. 


Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

πολύ αποτελεσματικες οι ασκησεις!!!!

  • Αναφορά

Τελεεσ ιδεεισ

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω