Η φύση είναι δίπλα μας όλες τις εποχές

Η φύση είναι δίπλα μας όλες τις εποχές

Μπορεί το κρύο να είναι τσουχτερό -επιτέλους- αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να μας κρατάει μέσα στο σπίτι συνεχώς. Η επαφή με τη φύση, δεν πρέπει να χάνεται ποτέ!


Υπάρχουν τόσα υπέροχα πράγματα και δραστηριότητες που μπορούμε να υιοθετήσουμε κάθε εποχή και το μόνο που χρειάζεται είναι διάθεση.

Οι περίπατοι στη φύση δεν γνωρίζουν εποχικότητα. Άλλη χάρη έχουν τα ανθισμένα λιβάδια κι άλλη το βρεγμένο χορτάρι. Δώστε τους την αξία που τους αρμόζει.

Ντυθείτε γερά, και βγείτε μαζί με τα παιδιά σας στο πάρκο της περιοχής. Κι αν το οργανώσετε νωρίτερα, μία κοντινή απόδραση σε κάποιο χωριό μέσα στο πράσινο, μπορεί να σας φιλοξενήσει και να γεμίσει τις μπαταρίες σας.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Κι όταν πλέον, γυρίσετε στο σπίτι, ένα ζεστό φλιτζάνι χαμομηλιού θα σας ζεστάνει και θα σας χαρίσει ηρεμία, γιατί η φύση είναι πάντα εκεί όταν τη χρειαζόμαστε, σαν μία μητέρα που προσέχει τα παιδιά της και τους δίνει μόνο τα καλύτερα.

Έτσι, και η Naturella αγγίζει απαλά την επιδερμίδα, χάρη στα φυσικά εκχυλίσματα χαμομηλιού και την απαλή υφή της, βοηθώντας στην προστασία από τους ερεθισμούς.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω