Γυμναστείτε μαζί του

Γυμναστείτε μαζί του

Είναι ωραίο να διατηρείτε τη φόρμα σας, αλλά είναι ακόμα καλύτερο να ασκείστε μαζί με τον αγαπημένο σας! Είναι μία μοναδική ευκαιρία για να περάσετε χρόνο μαζί οι δυο σας, αφήνοντας πίσω σας το άγχος και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.


Τζόγκινγκ/Τρέξιμο

Κάνει καλό: Σε όλους τους μύες του σώματος. Περισσότερο όμως ωφελεί την καρδιά, επειδή το τρέξιμο βελτιώνει την αντοχή και τονώνει το καρδιαγγειακό σύστημα. Αν καταφέρετε να τρέχετε 30 - 45 λεπτά την εβδομάδα, θα αποκτήσετε γυμνασμένες και καλλίγραμμες γάμπες, μηρούς και τένοντες! Παρόλο που οι περισσότερες το αγνοούμε, όταν τρέχουμε χρησιμοποιούμε και το πάνω μέρος του σώματος καθώς κουνάμε τα χέρια μας, και έτσι γυμνάζονται και οι δικέφαλοι, οι κοιλιακοί και οι θωρακικοί μύες.

Πώς θα ασκηθείτε μαζί σαν ζευγάρι: Εξαρτάται από το επίπεδο ικανότητας του καθενός. Αν ο σύζυγός σας είναι φανατικός με το τρέξιμο, μην επιχειρήσετε να τον συνοδεύσετε! Ζητήστε του όμως να τρέξετε μαζί τα πρώτα δέκα λεπτά και μετά αφήστε τον να συνεχίσει μόνος του. Έτσι, εκείνος θα κάνει μαζί σας την προθέρμανσή του και εσείς μπορείτε να συνεχίσετε στο δικό σας ρυθμό, αφού θα έχετε μοιραστεί μαζί του το αγαπημένο του σπορ. Αν όμως, είσαστε και οι δυο αρχάριοι ή ξεκινάτε πάλι αφού είχατε σταματήσει για καιρό, αρχίστε να τρέχετε αυξάνοντας σταδιακά την απόσταση. Είναι πιο εύκολο να ξεπερνάτε τα όριά σας όταν είσαστε δύο. Ξεκινήστε με σύντομες διαδρομές, διάρκειας δεκαπέντε περίπου λεπτών, και μεγαλώστε τις λίγο-λίγο κάθε εβδομάδα.

Πού θα τρέξετε: Στο δάσος ή στα πάρκα της πόλης. Το σημαντικό είναι να χαλαρώσετε και να αφήσετε τις εντάσεις της καθημερινότητας πίσω σας.

Και κάτι έξτρα: Οι διατάσεις μετά, είναι κορυφαίες! Ζητήστε από το έτερό σας ήμισυ να σας βοηθήσει. Για διάταση του μηρού, ο ένας ξαπλώνει κάτω με το ένα πόδι λυγισμένο στο έδαφος και το άλλο στον αέρα. Ο άλλος πιέζει το πόδι που βρίσκεται στον αέρα.

Πατίνια

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Κάνουν καλό: στους μύες των γλουτών και χαρίζουν καλλίγραμμα πόδια. Με την πίεση που ασκείτε στα πόδια σας προς τα κάτω, δουλεύονται οι μύες αλλά και όλες οι αρθρώσεις σας. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να προστατευτείτε από τους ρευματισμούς και τις άλλες παθήσεις που συνδέονται με τις κάπως άβολες στάσεις που παίρνει το σώμα μέσα στην ημέρα.

Πώς θα ασκηθείτε μαζί σαν ζευγάρι: Αν επιχειρείτε να κάνετε πατίνια για πρώτη φορά, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για να μάθετε μαζί. Ξεκινήστε στην ευθεία ή σε χώρους που είναι αποκλειστικά για τέτοια χρήση. Με το σύντροφό σας να κρατά τους γοφούς σας από πίσω θα μάθετε παρέα και θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση μαζί. Όταν έχετε πάρει τον αέρα μπορείτε να κάνετε πιο μεγάλες διαδρομές χεράκι-χεράκι.

Πού: Συχνά υπάρχουν ειδικές λωρίδες στους μεγάλους δρόμους, δίπλα στην παραλία ή στα πάρκα γι’ αυτό το άθλημα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι οι χώροι που χρησιμοποιείτε για να κάνετε πατίνι είναι ασφαλείς για εσάς και τους γύρω σας.

Και κάτι έξτρα: Οι πιρουέτες και το γέλιο είναι αναπόσπαστο μέρος αυτού του σπορ, πράγμα που σας επιτρέπει να έρθετε πιο κοντά με κάποιον και να περάσετε χρόνο έξω στον καθαρό αέρα.

Το γυμναστήριο

Κάνει καλό: στα πάντα! Τα περισσότερα γυμναστήρια προσφέρουν τόσες επιλογές που δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε. Τα ομαδικά προγράμματα είναι ιδανικά για να ανακαλύψετε ένα καινούριο άθλημα ή μια τεχνική ή για να δοκιμάσετε κινήσεις και ασκήσεις που δεν θα τολμούσατε μόνες σας.

Πώς θα ασκηθείτε μαζί σαν ζευγάρι: Στο γυμναστήριο μπορείτε να διαλέξετε μηχάνημα ή ομαδικό πρόγραμμα ανάλογα με το επίπεδό σας, τις προσδοκίες ή την αντοχή σας. Μπορείτε, έτσι, να παρακολουθήσετε ένα μάθημα που αρέσει και στους δύο, ή απλά να χρησιμοποιήσετε όλα τα μηχανήματα που έχετε στη διάθεσή σας, όπως το διάδρομο, το μηχάνημα κωπηλασίας ή το ποδήλατο. Ακόμα κι αν δεν έχετε τους ίδιους στόχους, το πλεονέκτημα του κλειστού γυμναστηρίου είναι ότι οι υπηρεσίες του ταιριάζουν στις ανάγκες διαφορετικών ατόμων. Μην ξεχνάτε και τη συγχρονισμένη κολύμβηση. Παρόλο που θεωρείται γυναικείο σπορ, ο σύντροφός σας θα εκπλαγεί από το μέγεθος της προσπάθειας που χρειάζεται.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Το χαλαρό τρέξιμο και η ποδηλασία για εμένα και την γυναίκα μου είναι ότι πιο αποδοτικό στη σχέση μας. Ειδικά τώρα το καλοκαιράκι που φεύγουμε κάνοντας διαδρομές στα βουνα - μονοπάτια της ορινής Καστοριάς με φόντο τη λίμνη. Τοπίο πού όμορφο.

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω