Γυμναστείτε μαζί με την καλύτερή σας φίλη

Γυμναστείτε μαζί με την καλύτερή σας φίλη!

Έρχεται το καλοκαίρι και τα κιλά δεν φεύγουν μαγικά... Φεύγουν όμως με λίγη βοήθεια από την καλύτερή σας φίλη!


Κάθε χρονιά τέτοια περίοδο που η θερμοκρασία ανεβαίνει και αλλάζει η γκαρνταρόμπα μας, θυμόμαστε ότι - για μία ακόμη χρονιά - δεν υπήρξαμε εγκρατείς με το φαγητό, ούτε συνεπείς με τη γυμναστική!

Δεν χρειάζεται πανικός. Τα λίγα κιλά που θέλετε να «ξεφορτωθείτε» μπορούν να γίνουν παρελθόν με καλή… παρέα. Η καλύτερή σας φίλη–που κάνατε μαζί τις ατασθαλίες – είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σας συντροφεύσει. 

 

  • Αποφασίστε μαζί τι είδους γυμναστική προτιμάτε: μέσα ή έξω, με πολλά ή με λίγα άτομα, στο σπίτι ή σε κάποιο γυμναστήριο;

 

  • Αφού καταλήξετε στο τι θα κάνετε, οργανώστε ένα ρεαλιστικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο θα βολεύει και τις δύο και θα είναι εφικτό να το ακολουθήσετε. Δεν υπάρχει λόγος να βάλετε ένα πρόγραμμα που ξέρετε και οι δύο ότι δεν θα ακολουθήσετε.

 

  • Υποσχεθείτε η μία στην άλλη ότι όταν κάποια από τις δύο είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τον «αγώνα», η άλλη θα αναλαμβάνει το ρόλο του να κρατά ζωντανό το κίνητρο «στην ομάδα»!
Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

 

  • Αποφύγετε τις δικαιολογίες, του τύπου «δεν έχω όρεξη σήμερα» ή «έχω περίοδο και δε νιώθω άνετα».  Ακόμα και κατά τη διάρκεια της περιόδου σας, μπορείτε να γυμναστείτε νοιώθοντας και προστασία και απαλότητα με τη νέα Always Sensitive! Xάρη στο απαλό σαν βαμβάκι κάλυμμά της και τις μοναδικές ζώνες άνεσης, μπορείτε να νιώθετε απαλή προστασία στις μέρες που τη χρειάζεστε περισσότερο!

 

  • Εκτός από τη γυμναστική κρατήστε ένα πρόγραμμα και στη διατροφή σας για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

 

  • Κάθε φορά που βρίσκεστε με τη φίλη σας, κάντε έναν απολογισμό της προόδου σας και νοιώστε περήφανες και ικανοποιημένες από την πρόοδο του «αγώνα» σας και την μείωση των κιλών σας.

Όλα είναι πιο εύκολα με λίγη βοήθεια από την καλύτερή σας φίλη. Κανονίστε ραντεβού σήμερα κιόλας και ξεκινήστε μαζί την προσπάθεια!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

η "διπλή" γυμναστική έχει πολύ καλά αποτελέσματα...δοκιμάστε το!

  • Αναφορά

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω