Φέρτε τα πάνω κάτω

Φέρτε τα πάνω-κάτω!

Δύο νέες ιδέες εναλλακτικής γυμναστικής που σας προσφέρουν απίστευτη διασκέδαση και εκπληκτικά αποτελέσματα, ενώ φέρνουν κυριολεκτικά τα πάνω κάτω!


Αν δεν είστε τύπος που αρκείται στα τετριμμένα και αναζητάτε καινούρια πράγματα σε κάθε τομέα της ζωής σας, τότε θα πρέπει να γνωρίσετε τα νέα είδη εκγύμνασης που έκαναν την εμφάνιση τους τα τελευταία χρόνια και έγιναν ευρέως γνωστά πρόσφατα. Ακόμη, όμως, κι αν δεν αναζητάτε απαραίτητα την διαφορετικότητα και την «περιπέτεια», πάλι αξίζει να τα μάθετε και να τα δοκιμάσετε, αφού ξυπνάνε το παιδί μέσα σας! 

- Άσκηση στις κούνιες:  Ποιος είπε ότι οι κούνιες είναι μόνο για τα παιδιά; Υπάρχουν κάποιες κούνιες που είναι φτιαγμένες από το ίδιο υλικό με αυτό που φτιάχνονται τα αλεξίπτωτα, -πράγμα που τις καθιστά πολύ ανθεκτικές- και απευθύνονται στους ενήλικες προτείνοντας έναν καινούριο τρόπο εκγύμνασης. Στους ανάλογους χώρους μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα με τις κούνιες και να δυναμώσετε ολόκληρο το σώμα σας.  H ελευθερία κινήσεων που προσφέρουν σε συνδυασμό με ασκήσεις pilates και fitness, όπως και ανάστροφη θεραπεία που μπορεί να εφαρμοστεί, βοηθά στην αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης, απομακρύνει την ένταση από τους ώμους, τον αυχένα και την πλάτη, βελτιώνει την ευλυγισία και τη διάθεση και όλα αυτά με έναν πολύ διασκεδαστικό και εύκολο τρόπο!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

- Γυμναστική με ακροβατικά: Από παιδί βλέπετε παραστάσεις με περίεργα ακροβατικά από χορευτικές ομάδες ή σε τσίρκο, και αναρωτιέστε πάντα αν θα μπορούσατε ποτέ να κάνετε έστω και τις πιο απλές από αυτές τις κινήσεις. Πλέον μπορείτε να το μάθετε συμμετέχοντας σε κάποια μαθήματα που συνδυάζουν αυτούς τους πρωτότυπους τρόπους έκφρασης με την εκγύμναση μυαλού και σώματος μαζί, μέσω της yoga και των εναέριων ακροβατικών με πανιά. Η εξοικείωση με το ύψος και η μετακίνηση πάνω στο πανί, όπως και η κατανόηση της σχέσης σώματος-πανιού αποτελούν βασικές αρχές, ενώ το ίδιο το μάθημα γίνεται πάνω αλλά και κάτω από τα πανιά. Δείτε την ευλυγισία του σώματος σας να αλλάζει καθώς μαθαίνει να εκφράζεται με αυτό τον τρόπο και ταυτόχρονα ενδυναμώνεται.

Μη διστάζετε! Τολμήστε τις πιο extreme ασκήσεις, ακόμα και στις δύσκολες μέρες με τη νέα Always Ultra που προσφέρει έως 100% προστασία από διαρροές! Η νέα Always είναι τόσο αποτελεσματική, που απορροφά όχι μόνο πολύ γρήγορα, αλλά ακόμα κι όταν έρθουν τα πάνω κάτω!     

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα