Ανακαλύψτε το aerial fitness

Ανακαλύψτε το aerial fitness!

H γυμναστική πάει σε άλλο επίπεδο. Για την ακρίβεια... φεύγει από το επίπεδο του εδάφους, και ανεβαίνει ψηλά στον αέρα!


Αν μέχρι τώρα έχετε δοκιμάσει αρκετά είδη εκγύμνασης και δεν σας καλύπτουν απόλυτα, ήρθε η στιγμή να πετάξετε κυριολεκτικά -και όχι μόνο από τη χαρά σας-, με το aerial fitness! Θα ακούσετε να το αποκαλούν και aerial yoga ή acro. Στην ουσία όλα αυτά αναφέρονται στα πολύ εντυπωσιακά εναέρια ακροβατικά πανιά που είναι από τα πιο διασκεδαστικά και «αέρινα» είδη εκγύμνασης, τα οποία έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα.

Πολλά και πολύχρωμα πανιά κρέμονται από το ταβάνι κι εσείς καλείστε να χρησιμοποιήσετε χορευτικές και ακροβατικές κινήσεις ανάλογα με την μυϊκή ομάδα που θέλετε να ενδυναμώσετε. Ακούγεται δύσκολο ίσως, αλλά αυτό που κάνει είναι να πετυχαίνει τον τέλειο συνδυασμό των στάσεων yoga – άρα καλό είναι να έχετε ήδη κάποια εμπειρία από κλασική γιόγκα- με ακροβατικές κινήσεις, πιλάτες και ασκήσεις δύναμης έχοντας την βαρύτητα ως κύριο σύμμαχο στην αποτελεσματικότητα αλλά και την απόλαυση που προσφέρει.

Η απελευθερωτική αίσθηση της αιώρησης βοηθά τόσο στην χαλάρωση κατά τη διάρκεια του μαθήματος, όσο και στην αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης και την αντιμετώπιση τοπικών πόνων σε αυχένα, μέση, γόνατα κ.λπ. Η στάση του σώματος βελτιώνεται, το λεμφικό σύστημα και το κυκλοφορικό διεγείρονται, ενώ βελτιώνονται σημαντικά η πέψη και ο ύπνος.

Όσες το δοκίμασαν το λάτρεψαν και δεν το αποχωρίστηκαν, ούτε κατά τη διάρκεια της περιόδου, ειδικά τώρα που υπάρχουν οι νέες Always Sensitive που δίνουν έως 100% προστασία και είναι απαλές σαν βαμβάκι. Μπορείς να νιώθεις απαλή προστασία στις μέρες που τη χρειάζεσαι περισσότερο, γιατί η νέα Always Sensitive είναι φιλική προς το δέρμα, χάρη στο απαλό σαν βαμβάκι κάλυμμά της και τις μοναδικές ζώνες άνεσης.

Δείτε, λοιπόν, την γυμναστική σαν παιχνίδι και χαρά, αφήστε αυτές τις ιδιαίτερες «αιώρες-πανιά» να σας αγκαλιάσουν απαλά και να αλλάξουν για πάντα τον τρόπο που βλέπατε τη γυμναστική!

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Σερβιετάκια

Always Σερβιετάκια

Always

€0,70

έκπτωσης στο κατάστημα

Οι πληροφορίες για τα προϊόντα αυτά θα είναι διαθέσιμες σύντομα

Για να εκτυπώσετε τα κουπόνια σας, παρακαλούμε χρησιμοποιήστε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος με εκτυπωτή

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού

Δοσομετρητής απορρυπαντικού. Μπορείτε να παραγγείλετε μόνο 1 κάθε 1 χρόνο.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτό το προϊόν

Έχετε ήδη παραγγείλει το δείγμα
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω