5 ιδανικές ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά

5 ιδανικές ασκήσεις για επίπεδη κοιλιά!

Ονειρεύεστε ένα καλλίγραμμο κορμί; Ώρα να δώσετε έμφαση στην κοιλιά σας!


Kάντε 2 σετ των 12 επαναλήψεων για κάθε μία από τις ασκήσεις που σας προτείνουμε. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε 2 σετ των 12 επαναλήψεων από μία μόνο άσκηση και να τη συνδυάσετε με άλλες ασκήσεις (ασκήσεις για σφιχτούς γλουτούς, τέλεια πόδια, και μυώδη μπράτσα).

1 - Μέση δακτυλίδι

1. Ξαπλώστε ανάσκελα με τον δεξί αστράγαλο πάνω από το αριστερό γόνατο, το αριστερό χέρι πίσω από το κεφάλι και το δεξί χέρι απλωμένο στο πάτωμα.

2. Ανασηκώστε την αριστερή ωμοπλάτη από το δάπεδο, και πλησιάστε τον ώμο σας στο δεξί γόνατο. Επιστρέψτε στην αρχική στάση.

3. Επαναλάβετε ένα σετ γι’ αυτή την πλευρά, αλλάξτε πλευρά και κάντε άλλο ένα σετ.

2 - Επίπεδη κοιλιά

1. Ξαπλώστε ανάσκελα και ακουμπήστε την αριστερή φτέρνα πάνω στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού ποδιού. Στηρίξτε τον λαιμό σας με το αριστερό χέρι και κρατήστε ψηλά ένα βαράκι με το δεξί χέρι.

2. Ανασηκώστε από το δάπεδο τους ώμους μέχρι να νιώσετε τους κάτω κοιλιακούς να δουλεύουν, κάντε παύση ενός δευτερολέπτου σε αυτή τη στάση και επιστρέψτε στην αρχική στάση. Αυτό μετράει σαν μία κίνηση.

3 - Χωρίς «σωσίβιο»

1. Ξαπλώστε στο δάπεδο με τη δεξιά πλευρά. Κρατήστε τα πόδια και τα δάκτυλα τεντωμένα και ίσια. Σφίξτε τους γλουτούς και ρουφήξτε την κοιλιά.

Registration

Γίνε μέλος στο epithimies.gr και απόκτησε μοναδικά προνόμια!

Γίνε μέλος τώρα!

2. Ακουμπήστε το κεφάλι στο μπράτσο σας. Τοποθετήστε το αριστερό χέρι στο πάτωμα μπροστά σας.

3. Κρατώντας ίσιο το αριστερό πόδι σηκώστε το πάνω από το σώμα σας μέχρι να νιώσετε τους πλάγιους κοιλιακούς μύες να σφίγγουν. Μείνετε στην ίδια θέση για μερικά δευτερόλεπτα και έπειτα χαμηλώστε το πόδι.

4 - Γεροδεμένος κορμός

1. Παίρνετε βαθιές ανάσες κατά τη διάρκεια αυτής της άσκησης που μοιάζει με άσκηση Pilates. Ξαπλώστε ανάσκελα με τα γόνατα λυγισμένα και ελαφρώς απομακρυσμένα μεταξύ τους. Εκπνεύστε ενώ ρουφάτε την κοιλιά και συγχρόνως σηκώστε ένα-ένα τα πόδια σας μέχρι τα γόνατα να σχηματίζουν γωνία 90 μοιρών με τους γοφούς σας.

2. Εκπνεύστε και ανασηκώστε το κεφάλι και τους ώμους από το δάπεδο, προσπαθώντας να αγγίξετε το αριστερό γόνατο με το δεξί χέρι. Εκπνεύστε καθώς ισιώνετε το σώμα σας και χαμηλώστε το αριστερό πόδι.

3. Αλλάξτε πόδι.

5 - Σφιχτή κοιλιά

1. Σε καθιστή στάση τεντώστε τα πόδια και τα χέρια μπροστά σας.

2. Κυλήστε τη σπονδυλική στήλη προς τα πίσω, σπόνδυλο-σπόνδυλο, φέρνοντας τα μπράτσα σας πάνω από το κεφάλι.

3. Εκπνεύστε και επιστρέψτε στην καθιστή στάση.

Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία

Παρακαλώ συμπληρώστε τα πεδία με αστερίσκο για να συνεχίσετε. Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε προσαρμοσμένες προσφορές και περιεχόμενο, μην παραλείψετε να συμπληρώσετε τα προαιρετικά πεδία

Idika sti deuteri niwtheis oti se kaiei. Sfigei i koilitsa.

  • Αναφορά

Αυτο που χρειαζο μαστε ολεσ τελεια

  • Αναφορά

εύκολες ασκήσεις ξοδεύοντας μόλις λίγα λεπτά κάθε μέρα !!!

  • Αναφορά
Πρεσβευτές Swiffer

Πρεσβευτές Swiffer

"

Το Swiffer είναι πραγματικά πολύ καλό με βοηθάει στο ξεσκόνισμα ειδικά στα ψηλά σημεία (φωτιστικά / κάδρα / κουρτινόξυλα). Επίσης σχετικά με τις τρίχες της booboos όλα είναι πολύ καλύτερα . Επίσης τα ξεσκόνισμα κρατεί πολύ περισσότερο (εξοικονόμηση χρόνου και κόπου ).

"

απο Πρεσβευτή
ΚΑργυρω