ΜΑΖΙ συνεχίζουμε να κάνουμε μια πράξη Αγάπης!

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης για όλον τον κόσμο. Οι άνθρωποι ξαναβρίσκουν τις πραγματικές αξίες της ζωής και δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και στους συνανθρώπους τους. Ιδιαίτερα αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από κάποιους άλλους και ίσως δεν χαμογελούν πλέον τόσο συχνά. Οικογένειες που έχουν ανάγκη από αυτά που για άλλους είναι δεδομένα.

Μαζί και φέτος για μια ακόμη χρονιά συνεχίζουμε να κάνουμε μια κίνηση καρδιάς, μια πράξη αγάπης, στηρίζοντας έμπρακτα οικογένειες που έχουν ανάγκη. Κι αυτά τα Χριστούγεννα θα προσπαθήσουμε να χαρίσουμε χαμόγελα σε χιλιάδες οικογένειες που εσείς θα μας υποδείξετε, δωρίζοντας προϊόντα P&G.

Μαζί συνεχίζουμε πιο δυνατά! Φέτος, θα μοιράσουμε πάνω από 350.000 προϊόντα σε 35.000 οικογένειες, κάνοντας πράξη την αγάπη μας προς όλους εκείνους που το χρειάζονται σε κάθε άκρη της Ελλάδας! Και μας συγκινεί που για άλλη μια χρονιά βρίσκονται δίπλα μας και στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια δεκάδες συνεργάτες μας προσφέροντας αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους για να πραγματοποιηθεί αυτή η ενέργεια. Μαζί μας ακόμα και κάποιες άλλες Εταιρίες (Vodafone, Vivartia, Barilla) που εμπλουτίζουν το κουτί αγάπης με σημαντικές προσφορές για τις οικογένειες.

Κάθε χρόνο Μαζί θέτουμε τον πήχη πιο ψηλά. Τα μηνύματα που λάβαμε τις προηγούμενες χρονιές από όλες τις μεριές της Ελλάδας μας δίνουν δύναμη και ελπίδα να συνεχίσουμε.

Γιατί Μαζί μπορούμε να φτάσουμε πιο ψηλά.
Πιο μακριά.
Φέρνοντας ακόμα περισσότερα χαμόγελα στον κόσμο.
Μαζί θα κάνουμε και φέτος μια πολύτιμη πράξη αγάπης!
Procter & Gamble Hellas Ltd.

49, Agiou Konstantinou, Maroussi 151 24 Tel. 210 876 4000, fax 210 876 4100, www.pg.com

Συχνές ερωτήσεις

1. Πώς γίνεται κάποιος δωρητής του κουτιού της P&G; Ποιά είναι η διαδικασία;
Έχετε έναν γνωστό σας ή φίλο σας σε οικονομική ανάγκη; Θέλετε να τον βοηθήσετε; Τώρα μπορείτε να του δωρίσετε ένα πακέτο με προϊόντα από την εταιρεία P&G, χωρίς καμία επιβάρυνση. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να μας δώσετε μόνο το ονοματεπώνυμο του και ένα τηλέφωνό, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί του δηλώνοντάς του την ευγενική δωρεά σας. Εμείς θα κρατήσουμε τα δικά σας στοιχεία: ονοματεπώνυμο, και κινητό, για να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη της δωρεάς σας. Επίσης θα πρέπει να μας ενημερώσετε αν θέλετε να γίνει γνωστό το όνομά σας στον παραλήπτη της δωρεάς σας και αν γνωρίζετε τη διαδικασία συμμετοχής.

2. Ποιός δικαιούται να παραλάβει το κουτί της P&G;
Δικαίωμα παραλαβής δώρου έχουν όσοι έχουν προταθεί μέσω κάποιου προσώπου, είναι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

3. Ποιός δικαιούται να κάνει δωρεά το κουτί της P&G;
Δωρεά δικαιούται να κάνει οποιοσδήποτε έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδος.

4. Τι θα περιλαμβάνει το κουτί της P&G;
Το κουτί θα περιλαμβάνει 11 προϊόντα της εταιρείας P&G. Θα περιλαμβάνονται προϊόντα προσωπικής φροντίδας και προϊόντα φροντίδας σπιτιού, όπως: Ariel, Fairy, Mr. Proper, Ace, Pantene, Always, Oral B, Gillette, H&S ή Lenor. Επίσης θα περιέχει δύο κουπόνια Pampers.
Επίσης το κουτί θα περιέχει κουπόνια από τις εταιρείες Vodafone, Vivartia κα Barilla.

5. Πόσα κουτιά μπορώ να δωρίσω;
Ο κάθε δωρητής μπορεί να δωρίσει 1 μόνο πακέτο σε 1 μόνο παραλήπτη.

6. Μπορώ να προτείνω τον εαυτό μου για παραλήπτη αυτού του καλαθιού ή κάποιο μέλος της οικογένειάς μου;
Όχι, τον εαυτό σας δεν μπορείτε να τον προτείνετε. Κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς σας όμως μπορείτε.

7. Θα ενημερωθώ για την πορεία της δωρεάς μου? Και αν ναι πως;
Βεβαίως, εάν το επιθυμείτε θα σας αποσταλεί μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο όπου θα ενημερωθείτε αν ο παραλήπτης του πακέτου δέχτηκε ή αρνήθηκε την προσφορά σας.

8. Ο παραλήπτης θα γνωρίζει από πού προέρχεται η δωρεά;
Βεβαίως, αν το επιθυμείτε μπορούμε να τον ενημερώσουμε. Σε αντίθετη περίπτωση, θα τον ενημερώσουμε ότι ο ‘δωρητής’ θα προτιμούσε να παραμείνει ανώνυμος, ωστόσο αν ο παραλήπτης απαιτήσει να του γνωστοποιηθεί το όνομα του Δωρητή, θα πρέπει να τον ενημερώσουμε.

9. Πότε θα παραδοθούν τα κουτιά και ποια είναι η διαδικασία παραλαβής;
Τα κουτιά θα ξεκινήσουν να παραδίδονται από τον Ιανουάριο 2014 και η παράδοση θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Μαρτίου 2014 μέσω courier. Ο παραλήπτης θα πρέπει να επιδείξει στον courier την αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο έγγραφο ταυτοποίησης για να διασφαλίσουμε ότι είναι ο παραλήπτης για τον οποίο προορίζεται το κουτί. Στους παραλήπτες κατοίκους Αττικής θα γίνει τηλεφωνικό ραντεβού από την εταιρεία courier για παράδοση του πακέτου. Στη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα η εταιρεία courier θα περάσει από την δηλωμένη κατοικία του παραλήπτη. Οι παραδόσεις θα γίνονται καθημερινά από τις 9π.μ. μέχρι τις 6μ.μ.

10. Αν ο παραλήπτης απουσιάζει από το σπίτι του ή δεν μπορεί ο courier να τον βρει, θα χάνει το πακέτο του;
Εάν απουσιάσετε ο courier θα σας αφήνει γραπτή ειδοποίηση και θα σας στέλνει γραπτό SMS, έτσι ώστε να απευθύνεστε στο πλησιέστερο κατάστημα της εταιρείας προκειμένου να κανονίσετε ημέρα και ώρα της επαναποστολής. Θα υπάρχει η δυνατότητα μετά την γραπτή ειδοποίηση να παραλαμβάνει ο ίδιος/α το κουτί από το πλησιέστερο κατάστημα του courier. Το πακέτο θα παραμένει στο κατάστημα μέχρι 10 ημέρες και μετά θα επιστρέφεται στην P&G.

11. Ποια είναι η διάρκεια του προγράμματος αυτού;
Δεν υπάρχει συγκεκριμένη διάρκεια. Η ενέργεια θα ολοκληρωθεί με την εξάντληση των 35,000 δωρεών που έχουμε διαθέσιμα.

12. Τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος αρνηθεί το πακέτο;
Σε περίπτωση που κάποιος αρνηθεί το πακέτο, θα το λάβει ο πρώτος αναπληρωματικός. Ο δωρητής θα ενημερωθεί σχετικά με την άρνηση της δωρεάς.

13. Στην περίπτωση αυτή μπορώ να προτείνω εγώ κάποιον εναλλακτικό τώρα;
Δυστυχώς αυτό δεν είναι δυνατό, λόγω πολυπλοκότητας του συστήματος, ο καθένας μπορεί να προτείνει μόνο 1 παραλήπτη.

14. Σίγουρα δε θα υπάρχει καμία επιβάρυνση για εμένα ή τον παραλήπτη;
Καμία απολύτως επιβάρυνση.

Όροι συμμετοχής

1. H εταιρία Procter & Gamble Hellas Ltd διοργανώνει το πρόγραμμα ‘P&G – Μαζί’ προκειμένου να βοηθήσει 35.000 οικογένειες. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να προτείνουν χωρίς καμία επιβάρυνση έναν συνάνθρωπό τους, που θεωρούν ότι θα βοηθηθεί ώστε να παραλάβει ένα κουτί με προϊόντα της Εταιρείας Procter & Gamble Hellas. Μόνο ένας παραλήπτης ανά κατοικία (μονοκατοικία ή διαμέρισμα) μπορεί να προταθεί. 2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι των εταιριών Procter & Gamble Hellas Ltd, Pollen Advertising S.Α, Speed Couriers, ΟΙ Marketing Research ’Ipsos-Opinion’, 47 Purity Street, Alpha Pack, Communisis, Hill & Knowlton, Starlink, WPL, Barilla, Vodafone, Vivartia καθώς και οι συγγενείς αυτών πρώτου και δευτέρου βαθμού. 3. Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν απαιτείται αγορά κάποιου προϊόντος. 4. Η διάρκεια του προγράμματος ορίζεται από την 09/12/13 και λήγει με την εξάντληση των 35.000 πακέτων δώρων, ενώ η παράδοση των κουτιών θα ολοκληρωθεί από τις 05/01/14 μέχρι 31/03/14.

Διαδικασία προγράμματος

1. Το πρόγραμμα θα επικοινωνηθεί τόσο μέσα από τηλεοπτική διαφήμιση όσο και μέσω του διαδικτύου. Οι συμμετέχοντες μπορούν να λάβουν μέρος με 2 τρόπους: α) Καλώντας στο νούμερο τηλεφώνου 21 11 804 904, από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ καθημερινά, και από τις 9 το πρωί ως τις 3 το απόγευμα Σαββατοκύριακα, για να δηλώσουν την επιθυμία τους να δωρίσουν σε έναν συνάνθρωπό τους το κουτί της P&G, ή β) Επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα www.pgmazi.gr καθημερινά όλο το εικοσιτετράωρο, για να συνδεθούν και να προτείνουν κάποιον μέσω του διαδικτύου. Κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε από τους ανωτέρω τρόπους συμμετοχής, οι συμμετέχοντες χρειάζεται να επικοινωνήσουν τα στοιχεία τους (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση και ηλικία) και τα στοιχεία ενός άλλου προσώπου (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο) στο οποίο θέλουν να κάνουν τη δωρεά, εφόσον συναινούν με τους όρους συμμετοχής. Έγκυρες θεωρούνται οι δηλώσεις συμμετοχής που θα γίνουν μέχρι τη συμπλήρωση των 35.000 δωρεών. Οι εταιρίες που θα υποδεχτούν τις κλήσεις (ΟΙ Marketing Research ‘Ipsos-Opinion’) και τις αιτήσεις μέσω διαδικτύου αντίστοιχα (47 Purity Street) για τις δωρεές, θα δεχθούν και 2.000 αναπληρωματικές συμμετοχές μετά την ολοκλήρωση των 35.000 δωρεών, ώστε να διασφαλίσουν ότι θα αποδοθούν 35.000 δωρεές σε 35.000 παραλήπτες. H εταιρία Procter & Gamble Hellas Ltd δεν δεσμεύεται να αποδώσει δώρα στους αναπληρωματικούς παραλήπτες. Κάθε συμμετέχων έχει το δικαίωμα να συμμετέχει μόνο μία φορά στη διαδικασία και να προτείνει μόνο έναν παραλήπτη. Επίσης κάθε παραλήπτης μπορεί να προταθεί μόνο μία φορά και να λάβει μόνο μία δωρεά. Ο κάθε παραλήπτης δώρου πρέπει να έχε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και να είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας. 2. Στη συνέχεια θα κληθούν τηλεφωνικά οι προτεινόμενοι παραλήπτες από την παραπάνω διαδικασία και θα τους ζητηθεί : η συναίνεσή τους για την αποστολή και τα στοιχεία: όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο ώστε να τους αποσταλεί το δώρο. Σε περίπτωση που ο παραλήπτης δεν δεχτεί, ή δεν υπάρχει η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί του, η εταιρία Procter & Gamble Hellas Ltd δικαιούται να αποδώσει το δώρο του στον πρώτο αναπληρωματικό. H εταιρία Procter & Gamble Hellas Ltd διατηρεί το δικαίωμα να μαγνητοφωνήσει όλες ή μέρος των κλήσεων. 3. Εφόσον συμπληρωθούν οι 35.000 παραλήπτες που έχουν δεχτεί τη δωρεά, θα υπάρξει επικοινωνία μέσω SMS προς τους δωρητές από την πρώτη διαδικασία, εφόσον έχουν δεχθεί αυτό τον τρόπο επικοινωνίας, ώστε να ενημερωθούν για την έκβαση της δωρεάς τους. Σε περίπτωση που δεν έχουν δώσει το κινητό τους τηλέφωνο η εταιρία Procter & Gamble Hellas Ltd δικαιούται να μην τους ενημερώσει. 4. Εφόσον συμπληρωθούν οι 35.000 παραλήπτες, θα οργανωθεί αποστολή μέσω courier ώστε να αποσταλούν στους 35.000 παραλήπτες τα δώρα (κουτί με προϊόντα της P&G) στο διάστημα από τις 05/01/14 μέχρι 31/03/14. 5. Η εταιρία Procter & Gamble Hellas Ltd διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλει ή να ματαιώσει το πρόγραμμα ή να μεταβάλει τους όρους, τις προθεσμίες και τις ημερομηνίες του, με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα www.pgmazi.gr 6. Η εταιρία Procter & Gamble Hellas Ltd. θα τηρήσει αρχείο είτε από την ίδια, είτε μέσω των συνεργατών της, και θα διεκπεραιώσει τη διοίκηση των μη ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων που θα συλλεχθούν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει, του Ν. 3471/2006 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την «προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα», με σκοπό να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή διαφημιστικού υλικού και δειγμάτων προϊόντων της Procter & Gamble, μόνο εφόσον έχει παρασχεθεί η σχετική συναίνεση προς τούτο. Οι συμμετέχοντες διατηρούν τα δικαιώματα που προέρχονται από τον Ν. 2472/1997, όπως ισχύει και ιδίως τα δικαιώματα των άρθρων 11 (δικαίωμα ενημέρωσης), 12 (δικαίωμα πρόσβασης) και 13 (δικαίωμα αντιρρήσεως). 7. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των ανωτέρω όρων συμμετοχής.