Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την εκτύπωση κουπονιών

Τι χρειάζομαι για να τυπώσω ένα κουπόνι;

Η τεχνολογία του Coupon Printer στέλνει το κουπόνι απευθείας στον κύριο (προεπιλεγμένο/default) εκτυπωτή του χρήστη. Κατά την διάρκεια της εκτύπωσης δεν μπορείτε να επιλέξετε εκτυπωτή ή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του εκτυπωτή σας.

Υπάρχουν δύο τρόποι όπου ένα κουπόνι μπορεί να εκτυπωθεί και αυτό εξαρτάται από τις ρυθμίσεις και το λογισμικό του υπολογιστή:

 1. Εάν έχετε ήδη εγκατεστημένο λογισμικό στον υπολογιστή σας το οποίο ονομάζεται Java, θα σας ζητηθεί να εκτελέσετε μια μικρή εφαρμογή που ονομάζεται Applet. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσετε το κουμπί «εκτέλεση» (run) όταν εμφανιστεί το παράθυρο. Πατώντας το κουμπί, το Java Applet ξεκινά αυτόματα και μας επιτρέπει να στείλουμε τα αρχεία του κουπονιού στον προεπιλεγμένο εκτυπωτή σας.
 2. Εναλλακτικά, εάν δεν έχετε το Java στον υπολογιστή σας, θα σας ζητηθεί να εγκαταστήσετε ένα μικρό λογισμικό που ονομάζεται «Coupon Printer». Είναι ένα ασφαλές λογισμικό που επιτρέπει στον υπολογιστή σας να δημιουργήσει και να εκτυπώσει κουπόνια. Το λογισμικό αυτό έχει πιστοποιηθεί από την ιδιωτική οργάνωση τρίτων, την TRUSTe, ως έμπιστο για εγκατάσταση στον υπολογιστή σας.

Η εγκατάσταση του «Coupon Printer» γίνεται μόνο μια φορά. Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να εκτυπώσετε ένα κουπόνι, θα χρειαστεί απλά να πατήσετε το κουμπί «εκτύπωση κουπονιών» και το κουπόνι θα σταλθεί στον προεπιλεγμένο εκτυπωτή σας.

Δεν έχω εκτυπωτή, με ποιόν άλλον τρόπο μπορώ να πάρω τα κουπόνια μου;

Τα κουπόνια είναι σχεδιασμένα να στέλνονται απευθείας στον προεπιλεγμένο εκτυπωτή του υπολογιστή σας, μέσω του λογισμικού «Coupon Printer». Δεν μπορούν να αποσταλούν με άλλον τρόπο πέραν αυτού.

Τι είδους Λειτουργικού Συστήματος (Windows/OS) ή Περιηγητή (Internet Browser) χρειάζομαι ούτως ώστε να χρησιμοποιήσω τον «Coupon Printer»;

Για περιβάλλον Windows υποστηρίζονται τα Windows 7, Vista και XP όταν χρησιμοποιείτε Internet Explorer 7+, Firefox 2+, Netscape 8+, Chrome, Opera ή Safari.

Για περιβάλλον Mac υποστηρίζονται τα λειτουργικά OSX 10.4 ή νεώτερα, όταν χρησιμοποιείτε Safari 2+ ή Firefox 2+.

Λειτουργικά Linux και Windows 2000 δεν υποστηρίζονται.

Πίνακας λειτουργικών συστημάτων και περιηγητών που υποστηρίζονται:

OS IE7 IE8 IE9 FF3 FF4 FF5 FF6 FF7+ Chrome Safari
Win7 Ν Ν Ν Ν Ν Ν Ν Ν Ν Ν
Vista Ν Ν Ν Ν Ν Ν Ν Ν Ν Ν
WinXP Ν Ν - Ν - - - - - Ν
Apple Snow - - - Ν Ν Ν Ν Ν - Ν
Apple Leopard - - - Ν - - - - - Ν
Apple Lion - - - Ν Ν Ν Ν Ν - Ν

Μπορώ να εκτυπώσω κουπόνια από το κινητό μου τηλέφωνο ή το tablet;

Δυστυχώς, δεν υποστηρίζεται η εκτύπωση κουπονιών μέσω κινητών τηλεφώνων και tablets.

Γιατί το λογισμικό για ιούς (Antivirus) με προειδοποιεί όταν προσπαθώ να κατεβάσω το Coupon Printer;

Υπάρχει πιθανότητα οι ρυθμίσεις του λογισμικού προστασίας από ιούς να μπλοκάρουν την εγκατάσταση και να ζητείται η έγκριση του χρήστη για να γίνει. Το «Coupon Printer» δεν μεταφέρει ιούς ή άλλα κακόβουλα προγράμματα. Έχει πιστοποιηθεί από την ιδιωτική οργάνωση τρίτων, την TRUSTe ως έμπιστο λογισμικό για εγκατάσταση στον υπολογιστή σας.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι το κουπόνι έχει εκτυπωθεί, αλλά τίποτα δεν βγήκε από τον εκτυπωτή

Το λογισμικό εκτύπωσης «Coupon Printer» στέλνει αυτόματα τα κουπόνια στον προεπιλεγμένο εκτυπωτή του υπολογιστή σας. Παρακαλούμε πριν την εκτύπωση βεβαιωθείτε ότι ο προεπιλεγμένος εκτυπωτής του συστήματος είναι έγχρωμος, ότι είναι ρυθμισμένος να τυπώνει έγχρωμα σε χαρτί A4, ότι δεν είναι ρυθμισμένος σε εκτύπωση διπλής όψης και ότι τα μελάνια επαρκούν για την εκτύπωση των κουπονιών.

Τα κουπόνια εκτυπώθηκαν, αλλά τμήματα από αυτό (εικόνες, barcode) λείπουν

Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση που είναι αργή η σύνδεση του υπολογιστή με το διαδίκτυο ή δεν επαρκεί η μνήμη του εκτυπωτή. Για να μην αντιμετωπίσετε τέτοιο πρόβλημα, σιγουρευτείτε ότι δεν επιλέγετε περισσότερα από 10 κουπόνια τη φορά έτσι ώστε και το λογισμικό «Coupon Printer» αλλά και ο εκτυπωτής να μπορούν να επεξεργαστούν τα κουπόνια σωστά.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι δεν έχω εγκατεστημένο το λογισμικό «Coupon Printer» ενώ το έχω στον υπολογιστή. Τι κάνω;

Υπάρχει πιθανότητα από την τελευταία φορά που εκτυπώσατε κουπόνια να άλλαξαν οι ρυθμίσεις ασφαλείας του υπολογιστή σας ή να αναβαθμίστηκε ο περιηγητής (browser) και να μην αναγνωρίζεται το «Coupon Printer» ως εγκατεστημένο. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να απεγκαταστήσετε (uninstall) το λογισμικό «Coupon Printer» και να το εγκαταστήσετε εκ νέου από την ιστοσελίδα.

Οδηγίες απεγκατάστασης «Coupon Printer»

Windows XP, Vista και 7

 • Κλείστε όλους τους ανοιχτούς περιηγητές (browsers)
 • Πατήστε κάτω αριστερά στο κουμπί Start
 • Επιλέξτε «Όλα τα προγράμματα» (All Programs) -> Coupon Printer -> Uninstall Coupon Printer
 • Ακολουθήστε τις οδηγίες απεγκατάστασης

Mac OS 10.4 και νεώτερα

 • Κλείστε όλους τους ανοιχτούς περιηγητές (browsers)
 • Επιλέξτε Finder στο Desktop
 • Εντοπίστε και επιλέξτε τον Coupon Printer στον φάκελο Εφαρμογές
 • Πατήστε στην εφαρμογή Uninstall Coupon Printer
 • Ακολουθήστε τις οδηγίες απεγκατάστασης

Γιατί τα κουπόνια μου δεν εκτυπώνονται στον χώρο εργασίας μου;

Θα πρέπει να έχετε δικαιώματα διαχειριστή (local administrator) για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε το λογισμικό «Coupon Printer». Σε περιβάλλοντα εργασίας συνήθως οι υπεύθυνοι δικτύου δεν επιτρέπουν τέτοια δικαιώματα στους χρήστες, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει εγκατάσταση του λογισμικού. Θα πρέπει να μιλήσετε με τους υπεύθυνους δικτύου για να δοθούν τα απαραίτητα δικαιώματα στον υπολογιστή και να επιτραπεί η εγκατάσταση.