Μπαλκόνι με γλάστρες, βοήθεια!

Ψηφίστε

δημοσίευση από την ομάδα του Epithimies.gr

Είμαι πολύ περήφανη για το μπαλκόνι μου που είναι γεμάτο γλάστρες. Αλλά το αυτόματο πότισμα και οι πέργολες δεν μου επιτρέπουν να μετακινώ εύκολα τις γλάστρες, με αποτέλεσμα το μπαλκόνι να είναι γεμάτο με μεγάλες στάμπες και σκουριές.

    

 

Δοκιμάστε να αντικαταστήσετε τα πιατάκια στις γλάστρες, με αντίστοιχα που έχουν ροδάκια. Έτσι θα υπερυψωθούν, οπότε όταν πλένετε το μπαλκόνι το νερό θα καθαρίζει όλη την επιφάνεια. Ακόμη θα είναι πιο εύκολο να τις σύρετε ελαφρά για να τρίψετε από κάτω τους. Επίσης, ρυθμίστε το αυτόματο πότισμα να ποτίζει λίγο πιο συχνά αλλά σε λιγότερη ποσότητα. Οι στάμπες στις γλάστρες γίνονται από το ξεχείλισμα νερού, οπότε δώστε χρόνο στα φυτά να απορροφήσουν το νερό.

 

Σημείωση :
Κάποιες από τις συμβουλές προέρχονται από μέλη των Επιθυμιών. Σας συμβουλεύουμε να παίρνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης κατά την εφαρμογή τους. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για την οποιαδήποτε σωματική ή υλική βλάβη.

Οι Υπόλοιπες Συμβουλές της ενότητας Το Σπίτι μας

Τα Top Άρθρα Μας
Όλες πλέον το γνωρίζουμε: οι δύσκολες μέρες δεν... Διαβάστε το υπόλοιπο