Επίμονοι λεκέδες από το καλοκαίρι

Ψηφίστε

δημοσίευση από την ομάδα του Epithimies.gr

Μαζεύω τα καλοκαιρινά μου και διαπιστώνω ότι πολλά είναι γεμάτα λεκέδες από παγωτά, σάλτσες, κλπ. Θέλει κάθε ένα προεργασία με διαφορετικό καθαριστικό;

   

Δοκιμάστε το ACE Gentile σε σπρέι, ψεκάζοντας τους λεκέδες λίγο πριν πλύνετε τα ρούχα σας στο πλυντήριο. Επίσης προσθέστε σε κάθε πλυντήριο που θα κάνετε υγρό ACE Gentile, μαζί με το απορρυπαντικό σας. Η δράση του, τόσο σε προεργασία όσο και στην πλύση είναι ιδιαίτερα δυνατή, χωρίς όμως να φθείρει τα ρούχα. Αντίθετα θα δείτε ότι προστατεύει τα χρώματα τους και τα φρεσκάρει. Μετά θα είναι πεντακάθαρα και έτοιμα για φύλαγμα.  

Σημείωση :
Κάποιες από τις συμβουλές προέρχονται από μέλη των Επιθυμιών. Σας συμβουλεύουμε να παίρνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης κατά την εφαρμογή τους. Η ιστοσελίδα δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για την οποιαδήποτε σωματική ή υλική βλάβη.

Οι Υπόλοιπες Συμβουλές της ενότητας Το Σπίτι μας

Τα Top Άρθρα Μας
Έχετε τόσα να κάνετε για τις γιορτές και φυσικά ο... Διαβάστε το υπόλοιπο